top of page
Candles

Wat meer over ons

Achter de schermen

De verenigde Protestantse Gemeente op Curaçao omvat drie wijkgemeenten; de Emmakerk, de Fortkerk en de Ebenezer Church. De drie gemeenten werken nauw met elkaar samen, maar hebben ieder hun eigen stijl. De Fortkerk is gesitueerd in de monumentale kerk in Fort Amsterdam, de Emmakerk is een sociale kerk waar een eigentijdse viering op prijs wordt gesteld. De diensten in beide kerken zijn voornamelijk Nederlandstalig. De Ebenezer Church, onze Engelstalige Caribische kerk heeft een hechte gemeenschap die een levendige dienst en muziek waardeert. In alle drie de kerken beginnen de zondagse kerkdiensten in de regel om half tien. 
Naast de zondagse eredienst hebben alle drie de kerken gebeds- en bijbelstudiegroepen en hebben ze verschillende activiteiten ontwikkeld voor jongeren-, ouderen- en vrouwengroepen.

Het monumentale kerkgebouw aan het Fortplein is het thuis van onze wijkgemeente. De kerkdiensten zijn op zondag van 9.30 tot 10.30 uur. Vaak blijven we napraten met een kopje koffie. In de agenda kun je vinden wie er op de betreffende zondag voorgaat in de dienst. Voel je vrij om contact op te nemen met de predikant voor meer informatie, of eventueel een gesprek.

Over ons: Over ons
bottom of page